Fina fransar i Linköping

Hej alla härliga följare

Idag känner jag mig lite extra fin och redo för våren för jag har fixat mina fransar hos en salong i Linköping. Jag har inte haft det innan men varit nyfiken på att testa och nu när jag fick min senaste lön så passade jag faktiskt på att unna mig. Det känns så lyxigt och det blev verkligen ett lyft för ögonen, man får så mycket piggare och flörtigare blick. Kanske är det så att det känns väldigt naket sedan när de faller bort, så får se hur jag känner sen om jag fortsätter med det eller inte. Men det var väldigt roligt att testa och just nu känns det ju så skönt att inte behöva måla på mascara varje morgon.

Med fina fransar är det ju nästan så man inte behöver sminka sig mer alls. Jag har ganska enkel vardags makeup, men jag går inte hemifrån utan att ha målat fransarna för mina är så ljusa så jag ser så trött ut utan. Jag vet inte om ni kanske känner igen er i att man får mer lust att fixa sig fin i samband med att det bli vår och finare väder. Plötsligt vill man inte gömma sig under en luva mer och i tjocka vinterkläder utan nu lyfter man blicken och både ser och vill synas mer.

?Det är ju nästan som det känns som att man varit i ide under vinterhalvåret eller i alla fall att man går lite som i en grå dvala. Men nu skiner solen, man plockar fram vårskorna och hänger undan vinterkläderna. Och så får man lust att fixa håret och kanske fransar så som jag gjorde. Hoppas ni har en helt underbar dag och känner massa goda energier av våren. Kram på er!

Du gillar kanske också...