En begåvad frisör i Linköping

Hej på er! Hoppas ni alla har haft en bra dag än så länge, förhoppningsvis blir den bara bättre. Idag hade jag tänkt skriva om en frisör i Linköping som jag upptäckte för inte alls länge sedan. Företagsnamnet är Majeldens Cykel, jag vet att det kan låta lustigt men det var till en början bara en cykelservice där ägaren nu har tagit med frugan in i företaget som frisör.

Frisören är riktigt duktig, hon vet verkligen hur man tar hand om hår på bästa sätt. Du kanske fortfarande är förvirrad över företagsnamnet och hur det går ihop med en frisör i Linköping, tro mig jag var lika förvirrad själv till en början. Det var av rena slumpen jag insåg att de även hade en frisör i företaget, det var faktiskt när jag skulle köpa en ny cykel hos dem. Då blev jag informerad om tjänsterna inom frisörsyrken de även sysslade med, eftersom jag vid det tillfället behövde klippa mig fick jag en tid direkt. Frisören lyssnade på mina önskemål om hur jag ville att min frisyr skulle till att se ut, när jag väl fick se resultatet blev jag överraskad över hur likt det var min föreställning. Jag hade även med mig en bild som inspiration, min nya frisyr var väldigt lik den och jag kan inget annat än att vara nöjd över mitt frisörbesök. Med tanke på att jag blev så nöjd kommer jag definitivt fortsätta gå till henne i framtiden när jag vill klippa mig, färga håret eller liknande. När jag går till denna frisör i Linköping vet jag att mitt hår är i goda händer och att resultatet kommer passa mig, därmed kan jag även rekommendera henne till er som inte vet vart ni ska vända er nästa gång ni behöver klippa håret. 

Du gillar kanske också...