Zoe Make your Style

Hejsan alla mina fina vänner som jag har här på bloggen. Nu ska ni få vara med på en resa, det är en viktresa jag ska prata med er om för jag hoppas att jag ska kunna ingjuta lite hopp i er, alla ni som kämpar med vikten precis som jag har gjort. Jag vet uppriktigt sagt inte hur många olika slags dieter och “program” jag har provat utan att det har fungerat, men för ett tag sedan hittade jag ett företag som vänder sig till alla som vill gå ner i vikt i Norrköping vilket passade bra, då jag bor i denna stad. Det här företaget som heter Zoe Make your Style har kunnat hjälpa mig att gå ner i vikt, och sedan har jag lyckats behålla vikten också. 

Det är ett livstilssprogran som jag har varit med i och som jag fortfarande tillämpar och med hjälp av det här programmet och med stöd och uppbackning av personalen har jag gått ner över 10 kilo på tre månader, det är inte utan att jag känner mig stolt över mig själv. Hade jag vetat att just det här programmet hade fungerat så bra så hade jag förstås anmält mig till detta långt tidigare. Det minsta jag kan göra för mina läsare som önskar att gå ner i vikt i Norrköping är att berätta för er om att det här finns, och fungerar det på mig så kommer det självklart fungera även för dig under förutsättning att du verkligen vill detta. Livsstilsprogrammet består av vita och gröna dagar, vita dagar då äter du bara protein, vanlig mat och tar näringstillskott och mycket vatten som stödjer kroppens processer. Du kan registrera dig inne på deras hemsida eller så tar du kontakt med Zoe Make your Style om du vill veta mer om det här. 

Du gillar kanske också...