Skönhetsbehandlingar för dig som eftersträvar direkta resultat

Som ni kan se får jag fler och fler rynkor varje år. När mitt ansikte inte är rynkat ser jag yngre och gladare ut!

Jag är en av dem som helt enkelt inte har tillräckligt med kollagen: det är en naturlig process. Om du är som jag och vill bli av med dina rynkor rekommenderar hudläkare fillers eller Botox. Fyllmedel fungerar genom att lägga till volym för att minska utseendet på djupa linjer och rynkor, medan Botox förhindrar muskelkontraktioner som orsakar dynamiska linjer. Den bästa delen? Båda är icke-invasiva behandlingar som utförs på bara en timme! För ännu bättre resultat, prova båda för fantastiska resultat!

Låt oss tala om botox först. Botox har blivit så populärt bland kunder på sistone eftersom det kan minska fina linjer och rynkor. Du kan använda Botox för att jämna ut pannan och rynkorna (11:an), runt brynen (12:an) och under ögonen. Botox blockerar nervimpulserna från att nå vissa muskler i ansiktet, vilket hindrar dem från att dra ihop sig. Med tiden leder mindre rörelse i ansiktet till färre rynkor.

Fillers är också mycket populära bland våra kunder eftersom de gör underverk på de områden i ansiktet där vi naturligt tappar volym: kinder, mun, läppar och käklinje.

Det bästa med dem är att de bara tar upp till en timme att genomföra och att de inte kräver någon stillestånd efteråt! Fillers är också mycket populära hospersoner som vill ändra näsans form eller ta bort rynkor på överläpparna. Effekterna håller i sex månader, men om du inte gillar dem kan du alltid få en andra behandling!

Förutom att behandla rynkor och slapp hud kan fillers också användas för att få ögonbrynen att se fylligare ut, förbättra konturen runt ögon, kinder och näsa.

Så vad väntar du på? Prova en av dessa fantastiska behandlingar idag! Ha nu en fantastiskt fin dag!

Du gillar kanske också...