Massage nära Fosie i Malmö

Hej alla mina fina följare

Igår var jag på en så himla skön massage på ett ställe i Malmö. När man bor i Fosie strax utanför stan så går det gott om bussar men fina dagar föredrar jag faktiskt att ta cykeln. Det är en ganska cykelvänlig stad att bo i som tur är! Igår efter jobbet så skulle jag alltså på massage och efter behandlingen kunde jag nästan ångra att jag inte hade tagit bussen på morgonen, för jag kände mig nästan lealös efter behandlingen. Jätteskönt avslappnad och det kändes att den hade gjort gott, men att då cykla hem kändes inte som min bästa idé. Det gick bra, men väldigt långsamt kan jag säga.

Igår testade jag thaimassage för första gången och det var lite annorlunda än en vanlig klassisk massage, men jag tycker det är roligt och intressant att testa olika. För annars vet man ju inte vad eller vilken behandling som passar en bäst. Jag tror dock att om man har mycket ont och besvär eller kanske till och med någon skada som gör att man vill ha en mjuk och försiktig massage, då ska man nog inte boka just en thaimassage. Sen är det ju så att man säger till innan och berättar om det är något särskilt de behöver veta och om man önskar mycket tryck och djupgående eller lättare och snällare.

De är i alla fall väldigt trevliga och välkomnande på River Kwai thai massage och kvinnan som hjälpte mig var superhärlig och verkligen duktig. Jag är supernöjd och idag känner jag mig mycket mindre spänd och mer mjuk och rörlig i kroppen, vilket är så skönt för jag har gått med så mycket spänningar i kroppen alldeles för länge. Jag vill egentligen mest påminna er om att ta hand om er så bra ni bara kan och lyssna till vad kropp och sinne behöver. Kram till er!

Du gillar kanske också...