En behandling för att avlägsna mitt hår i armhålorna

Tjenare, hallå, hej! Det finns ingen mening med att småprata när det kommer till ett så intressant ämne som jag tänkte skriva om idag, därför går jag rätt på sak, jag kommer idag skriva om laser hårborttagning i Mjölby.

Jag har länge upplevt att det är krångligt att raka armhålorna då jag är ganska smal, dessutom har jag ganska grova och mörka hårstrån som gör att jag upplever att jag måste raka bort väldigt ofta. Med tanke på att jag rakar armhålorna så pass ofta som jag faktiskt gör har även min hud där börjat bli väldigt öm och det gör näst intill ont att raka armhålorna numera. Jag har tidigare läst att man kan göra en laser hårborttagning i Mjölby för att avlägsna håret under armarna och jag kände att jag var intresserad av att testa det. Jag vände mig därför till Lazokia Beauty Zone AB för behandlingen då jag både hört och läst att deras laser hårborttagning i Mjölby ska vara mest effektiv. Jag var inställd på att behandlingen skulle vara oerhört smärtsam och ta lång tid men jag hade helt fel, den behandlingen jag fick tog runt en kvart och var mycket lindrigare än vad jag hade trott. Jag fick även veta att jag dessutom behövde 30 procent färre behandlingar hos dem än vad jag hade behövt hon någon annan skönhetsklinik, vilket var en lättande känsla då det faktiskt inte var det skönaste jag känt trots att det inte var allt för smärtsamt. Resultatet har gjort det lättare för mig då jag slipper lägga tid på att raka armhålorna, dessutom mår min hud mycket bättre och är inte längre lika öm.

Du gillar kanske också...